Orbán kutyái elszabadultak! (Vagy Varga Misit megvette az ellenzék?) | Reklám Maffia Kreatív Stúdió

Orbán kutyái elszabadultak! (Vagy Varga Misit megvette az ellenzék?)

Star Wars Dark Side, Good Habits
2014-11-02
Tescos húsnak híg a leve
2014-11-14
Mind mutat

Orbán kutyái elszabadultak! (Vagy Varga Misit megvette az ellenzék?)

vargamihalyAz internetadó margójára…

Már az önkormányzati válsztás előtt bejelentett tűzifa ár csökkentés is nagyon zavaros volt, de erről írok majd később. Szóval Varga Misi bejelentette az adót és a mértékét… Naná, hogy mindenkinél kiverte a biztosítékot.Vegyük úgy, hogy értem a kormány érveit miszerint ez az ágazat milliárdokat visz ki az országból és nem járulnak hozzá a hazai gdp-hez.

Akkor miért nem nevezték máshogy az adót pl: internetszolgáltatói hozzájárulás. Ez egy bődületes politikai marketing hiba volt. Hogy gondolta Varga úr , hogy egy átlagos állampolgár, ezt az anlógiát nem úgy fogja értékelni mint ha azt mondta volna, holnaptól fizessetek levegő adót.

Szintén elhangzott az önkormányzati választás előtt, hogy nem lesz megszorítás és a növekedés jön el. Majd jött az internetadó és a cafeteria. Ez szerintetek, hogy  vág össze egy hiteles politikus vagy párt arculatával? Ezzel a saját szavazó bázisát is rendesen megritkította Varga. Mondta volna azt, hogy tisztelt állampolgárok mégsem olyan jó a helyzet szeretnénk a támogatásukat kérni fizessetek havi 700.-Ft hozzájárulást a költségvetéshez. Szerintem ez tisztességesebb lett volna és a társadalmi elfogadottsága talán jobb lett volna.

Európai megítélés szempontjából nézve, ez az adó és a neve “internetadó” 🙂 hatalmas felháborodást és ellenszenvet váltott ki, a kormány és ezzel hazánk  iránt is. Nem mellesleg szerintem az ellenzék röhög a markába .

fish-in-newspaperMég egy analógiával had éljek ami a cégnevünkkel összefügg. Szerintem Varga Misi politikai értelemben már a “halakkal alszik”. Orbánnak tisztet kell áldoznia! Bármennyire szimpatikus ember is, Varga. Cégvezetőként már rég félrehúztam volna nem engedtem volna tovább nyilatkozni. Ehhez jön a Vida Ildikó ügy, itt Varga szintén össze- vissza beszélt azt nyilatkozta Ő nem tud semmiről. Az ellenzéktől elkezdve szinte mindenki követelte, hogy kérdezze meg Vidát majd erre mondta azt  az “NAV vezér nem jelentett neki” azt  sugalva, hogy Vida Ildikónak kötelessége jelenteni. De ez sem volt elég neki jelenleg is bődületes baromságokat nyilatkozik. Pl. Vidát megilleti az ártatlanság vélelme és, hogy Amerikától várják a terhelő bizonyítékokat. Mondjátok meg, hogy miért is? Hol van a Magyar titkosszolgálat milyen szakemberek azok akik nem tudják megmondani, hogy Vida érintett- e valamiben vagy nem. Mert ha nem akkor tessék azt mondani, hogy a belső elhárítás feltérképezte a ügyet Vida Ildikót nem találtuk bűnösnek Amerika vádaskodik.

Végezetül embert még nem láttam két-három hét alatt ennyit ártani a saját pártjának. Minden nyilatkozatával csak súlyosbítja a helyzetet. Ennek okán fogalmazódott meg bennem az a kérdés “Varga Misit megvette az ellenzék” Ha nem, hát rá kell jönnöm ez a kormány is idióta kisstílű bűnözőkből áll, és az összes gazdaság kifehérítésével kapcsolatos intézkedés, csak a mi megszorításunkat szolgálja és nem az ország érdekét.

Ne feledd nekünk minden megosztás like, tweet a túlélést szolgálja!